Stundens förtrollning fångad på papper

Att fatta tag i pennan och skapa något från början, känns magiskt. Att se något födas på pappret framför mig, ta form och så småningom och få "eget liv", är något alldeles speciellt.

Lavskrikan föds...

Under skapandets gång, kan det jag tänkt vara slutresultatet, ändras många gånger. Förändringarna är ändå inte fast i mig. Det är som om det sker utan mina beslut, som om det jag skapar får eget liv och bestämmer själv hur det ska bli. Det är alltid lika spännande att se vad slutresultat är och jag är alltid lika faschinerad över att det som föds kommer via den pennan, som jag håller i.

En björn tar form.
Den blåvita flugsnapparen förvandlas från svartvit till färggrann.

Alla ritningar är original. Arbetena är slutligen fixerade och skyddade med fixativ. I samband med verken hittar du deras mått i centimeter bredd x höjd.

Priserna för nedan osålda och oinramade arbeten finns i samband med bilderna (inkl moms 10 % samt postkostnader inom landet). Ifall du är intresserad av något arbete, kan du vara i kontakt med mig per epost lotta@lottalindholm.fi eller per telefon 050-345 8304.

Jag gör också beställningsarbeten!

Till vänster den ovanliga skedsnäppan samt till höger en vilande svartbent strandpipare. De sålda tavlorna är inramade av Itäisenkadun kehystämö i Åbo.

Genom att klicka på nedan bilder kan du se dem i större format. Välkommen och ta steget in bland mina ritningar! Hoppas du trivs här!

Sorry, only modern browsers.